Täyden kympin lomat ovat haussa 8.6.2012 saakka


Meillä on oikeus työhön, mutta myös lomaan. Ay-liike on tämän oikeuden kaikille palkansaajille neuvotellut. SAK haluaa tarjota tänä keväänä Täyden kympin loman jäsenilleen. Täältä voit lukea, kuinka lomat sujuivat.

Täyden kympin lomat myös Facebookissa facebook.com/KympinLoma

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Pohjantähti-leiri on kesän kohokohta


Vihdoinkin koitti SE maanantai-aamu, kun auto on pakattu, viimeiset tsekkaukset tehty ja matka kohti Pohjaa voi alkaa. Kesän kohokohta eli Pohjantähti-leiri on alkamassa. 


Tämä helteinen heinäkuun viikko on tälle perheelle jo kolmas leiri ja toivottavasti tulee vielä monia. Ihanaa oli nähdä tutut ohjaajat ja mukava tutustua myös uusiin. Lapsille mieleen jäivät erityisesti sählyturnaukset sekä perheen yhteiset jumpat ja tottakai Rölli!


Ruoka oli maittavaa, kuten aina ja kyllähän se maistuikin erilaisten aktiviteettien lomassa. Äitillä ja iskällä riitti juttua lajista nimeltä Amazing race, johon nämä hieman yllytyshullut turkulaiset menivät lupautumaan.


Säälivien katseiden siivittämänä lohkesi kuitenkin kolmas sija, mikä ei ole yhtään hullumpi sijoitus, vaikkakin allekirjoittaneella on hieman hatarat muistikuvat koko kisasta. Leirin kruunasi hieno päätösjuhla ja ohjaajien sulavaliikkeinen ja herkkä tanssiesitys, jossa mieskauneus pääsi täyteen loistoonsa.


Kaiken kaikkiaan oli jälleen kerran mahtava leiri!. Kiitokset kaikille ohjaajille sekä muulle henkilökunnalla, te teitte meidän lomastamme täyden kympin loman!

Teksti ja kuvat:  Heidi Rouhikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti